Ingrediente:
Pentru aluat:
faina -250gr
apa -125ml
sare -jumatate de lingurita
zahar -jumatate de lingurita
drojdie proaspata -12.5gr
ulei -2 linguri
Pentru umplutura:
sos de rosii
cascaval
brinza sarata
ardei dulci
felii de rosii
ceapa
felii de mezeluri (dupa dorinta)
Preparare:
Intr-un bol punem componentele pentru aluat faina ,sarea ,zaharul,uleiul si drojdia dizolvata in putina apa din cele 125ml si le mestecam pina obtinem un aluat ce nu se lipeste de miini. Lasam putin sa se odihneasca aluatul dupa care il intindem in tava cu putin ulei.Dupa ce am intins aluatul ungem cu sos de rosii si presuram putin din cascaval, punem toate celelante ingredinte cit dorim de mult, la sfirsit dupa ce am pus toate ingredientele punem cascavalul ramas si punem la copt la 180°C pina se face gata.
Pofta buna!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu